Новото риалити шоу продуцирано от шоумена Слави Трифонов предизвика не само овации сред жените и скептични усмивки сред мъжете, но и подозрения сред мнозина.

Според последните, конкурсът „Умна и красива“, не е просто поредния проект на Дългия, а е създаден с цел Слави да открие идеалната за себе си жена. И докато зевзеци вече се шегуват, че новото шоу трябва да се казва „Слави си търси жена“, много млади българки са решени да защитят честа на дамите пред обществото, пише prekrasna.bg.

За заинтересуваните ще съобщим, че условията на конкурса изискват да сте навършили 16 години, да изпратите снимка в цял ръст и малко лична информация, мотивационно писмо, с което да обосновете, защо искате да участвате, както и телефон за обратна връзка. От предаването обявили, че крайния срок за записване е 9 октомври.

Верен на себе си да предостави наистина атрактивна награда и този път Слави успя да изненада всички. Красавицата, която успее да докаже пред цялата страна, че освен дълги крака и зашеметяваща усмивка притежава и впечатляващо IQ ще стане горда собственичка на луксозен нов джип, който ще е пълен с книги, пишат от kliuki.bg.

Предвид славата на българските жени като едни от най-големите красавици, които освен това са и интелигентни, този определено можем да се надяваме не само на добро шоу, но и на оспорвана надпревара.