Водещата Венета Райкова тръгна на фитнес. Тя започнала усилени тренировки по настояване на съпруга си Тихомир, а след първото й посещение в известна столична зала, била със зверска мускулна треска.

Въпреки че отнася куп комплименти за визията си от свои близки и почитатели в профила си във Facebook, Райкова се амбицирала да промени начина си на живот, отдавайки се на нетипични за нея занимания като спортуването.

Явно освен с променена визия, Венета ще се завърне на екран и с ново мислене и начин на живот. Да не забравяме, че ще й трябва доста тонус за следващия сезон на „Горещо“, тъй като тя отново ще тръгне с камера и микрофон по светските събития. Въпреки че сериозно се подготвя за предаването, Венета има и доста свободно време, тъй като тези дни синът й Патрик тръгна на детска ясла.

Венета коментира, че досега никога не й се е занимавало със спорт и фактът, че се е навила да тръгне на фитнес, е истински прецедент.

Тя обясни, че в зодията й Телец е заложен мързелът към спорта и чревоугодничеството. Тя чистосърдечно признава, че е страхотен ценител на вкусната храна и много обича да похапва, въпреки че не й личи.

Неслучайно на всичките й снимки от лятната й почивка на морето и в планината, водещата позира все на маси, отрупани с пълни чинии с вкусотии, пише bliasak.bg.