Половинката на певицата Алекс Раева – DJ Дончо, си е повярвал прекалено много, коментират фенове в Интернет пространството. Самият той пуснал информация за себе си, в която се съгласява с твърдение, че „той е най-добрият“.

„DJ и продуцент на електронна музика от 5 години. Всички твърдят, че съм най-добрият DJ в България. Това е така, защото пускам най-малко 5 пъти в седмицата и на всеки седем дни купувам повече от 50 трака, за да съм в крак с модерната хаус музика. Пускам на всеки Metropolis, най-голямото парти през последните 10 години, където Карл Кокс стисна ръката ми, а да не говорим за Роджър Санчес, Джош Уинк, Дийп Диш и Ник Уорън. И ако дойдете да пускате на Metropolis или в най-якия клуб в София, аз ще пускам преди вас... и със сигурност след вас!“, гласи гордото обяснение на Дончо защо е толкова велик.

DJ Дончо е известен в клубните среди, но за масовата публика името му се прочу не заради музикалните му прояви, а след като се събра с певицата Алекс Раева миналата година.

Двамата криеха връзката си дълго време, защото по това време той имаше друга жена в живота си, както и дете. В момента обаче Алекс и Дончо са неразделни като са тандем не само в живота, но и в работата. Те записаха няколко съвместни парчета и имат участия в почти всички клубове в страната, пише bliasak.bg.

*Алекс и DJ Дончо (Снимка:perfekten)