На концерта на ФЕН ТВ в Пловдив звездата на "Ара мюзик" се появи, придружавана от солидна охрана.

, какви са отношенията й с вратаря Ники Михайлов и как приема новината, че бившият й Валери Божинов чака дете от новата си изгора Николета Лозанова?

Ето откровенията на изпълнителката на "Твоя тотално" пред сп. Блясък:

- , при това в родния град на Николета Лозанова?

- Нямам от какво да се притеснявам или страхувам, а и нека ги наречем мои асистенти, а не охрана. Едното от момчетата шофира автомобила ми, другите се грижат за антуража ми. Всеки изпълнител има нужда от екип, който да му помага, и това е моят.

- Жълтата преса написа, че това е охраната на Ники Михайлов - вярно ли е?

- Това са моите момчета.

- С Ники все още не потвърждавате, че имате връзка, но бяхте заснети заедно от папараци, което е доказателство за отношенията ви.

- Да, снимките са факт, но нищо не е излязло като коментар от наша страна. Мога само да кажа, че с мъжа до себе си съм много щастлива и съм загърбила миналото. Вече гледам положително на живота.

- Като спомена миналото, няма как да не те попитам за най-горещата новина, че Валери чака дете от Николета. Вярно ли е, че когато си се обадила да му честитиш, си я нарекла Ку*волета?

- Не, разбира се. Възпитанието ми не ми позволява да се изказвам толкова вулгарно. Както казах вече, живея нов живот и не бих обидила така дори най-големия си враг. Толкова грозни думи от моята уста не са излизали, категорично. Единственият ми коментар бе, че пожелавам детето им да бъде живо и здраво.

- Вярно ли е , че си клела Николета?

- Това е абсурдно и е поредната измислена история. Никога не бих направила нещо, което не желая да се случи и на мен.

- Един ден би ли запознала Валери-младши с детето на Валери и Николета?

- Да, разбира се. Все пак те ще бъдат роднини, все още не знам дали ще са братчета или братче и сестриче, но ще имат близка връзка помежду си и е нормално да се познават. Аз не съм такъв човек, че да ги деля, затова твърдо отговарям "ДА", един ден те ще се запознаят.

- Как е малкият Валери?

- Много добре. Това лято отделих достатъчно време, за да си починем с него. А скоро ще празнуваме 4-ия му рожден ден. Вече съм избрала най-подходящото място за тържеството, за да се чувства той добре. Другото любопитно около нас двамата е, че на 13 август малкият Валери за първи път беше на мой ангажимент - на турнето на Фен ТВ във Враца. Гледаше концерта с родителите ми от VIP ложата на стадиона, но за съжаление, когато съм излязла да пея, от силната реакция на публиката, той се разплакал. Като си го взех след това, ми каза: "Мамо, не искам да пееш, искам да си стоиш вкъщи" и трябваше дълго да му обяснявам, че това е естеството на моята работа. Явно е проявил ревност в онзи момент, защото той по принцип си е ревнивичък.

- Каза ли вече на малкия Валери, че ще си има братче или сестриче?

- Не, защото не искам да влизаме в приказката за неродения Петко. Не смятам, че е необходимо да му казвам, докато - живот и здраве, бебето не се роди.

- Коя клюка по твой адрес те е наранила най-много?

- Честно казано, сега като се замисля, установявам, че по-скоро клюките по мой адрес са ме направили много по-силна. А досега е имало огромно количество такива, така че вече се чувствам като Херкулес.

- В какви отношения си сте сега с Валери и Николета?

- С Николета не сме в никакви отношения и аз лично нямам желание да поддържаме такива. Моят кръг от познати и приятели е от съвсем друго естество. А относно Валери - надявам се с времето нещата между нас да се нормализират. Дължим го на нашия син!