Дни преди старта на снимките за „Стъклен дом“, въпреки огромния интерес към него и всички главни роли, които играе в театъра, киното и тв сериалите, Юлиан Вергов не се възприема като звезда.

Пред bliasak.bg актьорът сподели, че живее като всички нормални хора и също се качва на трамвай, ходи пеш или пък кара колело.

„Тук, на една педя земя, е смешно да се говори за някакви звезди. Всеки може да ме срещне по улиците, защото много ходя пеш или карам колело. Не получавам и някакви милиони, с които да поддържам висок стандарт, но и да получавам някога, едва ли бих се отказал от начина си на живот“, категоричен е Вергов, за когото неотдавна се разбра, че се е разделил с жена си, от която има дъщеря.

Юлиан Вергов е категоричен и че никой от обкръжението му не се е възползвал от известността му.

„То няма и за какво да се възползва. Някой ден като стана министър-председател, може би...“, заключи с усмивка любимецът на милиони българки.

От друга страна той се определя като темерут и признава, че не може да се сближава с хора, които не познава.

„Не съм отворен веднага, в първата секунда да започна хахо-хихи с непознати хора... Не обичам да фамилиарнича, както и с мен не обичам да фамилиарничат. Такива излишни емоции, да се правиш на нещо, което не си, те натоварват. Достатъчно ми е натоварен емоционално животът, съобразно професията, която упражнявам. Иначе, много често поздравявам хората по улиците, нормално е да кажеш „Добър ден“. В крайна сметка, преди години, хората са се поздравявали по улиците без да се познават. И без това толкова намусени хора има по улицата, за съжаление“, споделя още актьорът.