- Маги, ти си младоженка. Това промени ли грижите за външния ти вид?

- Проблемите дойдоха, след като станах майка. Преди това не съм имала проблеми с пигментацията на кожата. Сега ползвам само медицинска козметика и се пазя от слънцето. За подхранване на кожата разчитам на естествени продукти и домашни рецепти.

- Ще издадеш ли някои от тях?


- Нищо особено не са, но дават резултат. Мажа лицето си с яйце. Действа едновременно като пилинг и стягаща маска. Същевременно я подхранва с протеини. Използвам цялото яйце, защото кожата ми е комбинирана. Правя маската 1 път седмично, за да не подейства като алерген. Бъркам си маски с кисело мляко и зехтин. Дори да ви е смешно, на мен ми действат много добре.

- Как поддържаш тялото си?

- Със спорт. Ходя 2 пъти седмично на аеробика и 2 пъти на фитнес. Не съм толкова вманиачена в спорта, както преди да родя сина си, но съм упорита. Сега не тренирам, за да правя мускулите, а по-скоро само за тонус и за да поддържам тялото си стегнато.

- Диета пазиш ли?

- Не се лишавам от нищо, но и не прекалявам. Храня се често, но по малко. Така стимулирам метаболизма си да работи и активно да изгаря. Защото, когато не се храниш редовно или само 2 пъти на ден, то тогава организмът започва „да се запасява” и може да напълнееш. Затова е добре по малко, но често – към 10 ч. – 50 грама бадеми, на обяд ­ риба или месо със салата, вечер – зеленчуци. Храната е лека, но засища и не се чувстваш гладен. Има една приказка: По-добре пълничка и щастлива, отколкото слаба и злобна. Нещата обаче могат да се съчетаят по-сполучливо и хем да си усмихната и щастлива, хем – слаба.

- Как гледаш на пластичните корекции – силикон в бюст и устните, лифтинг...?

- Аз имам една-единствена корекция ­ увеличих си бюста, но само с един номер. Дори не си личи. Аз съм естет и не обичам да прекалявам с нищо. Не съм мислила за друга корекция. По принцип съм „за” пластичните корекции. Това е козметика – както да си боядисаш косата и от черна да стане руса. Има, разбира се, риск косата да ти окапе или да получиш алергия, но го приемаш. Всяка външна намеса може да наруши здравето. Ако обаче винаги когато погледнеш в огледалото виждаш само носа си, защо да не го коригираш и да спиш спокойно и щастливо.

Източник: в. "Монитор"