Тръгналият отново наскоро сериал "Листопад" ще се окаже истинска режисьорска катастрофа, ако се сравни с напечатаната, естествено пак в Турция, история за разпадането на брака на голямата местна звезда Мустафа Сандал и сръбската му съпруга Емина Яхович.

А и пикантерията си има своята българска връзка, съобщава mp3.dnes.bg.

Родната фолкпевица Десислава бе намесена в любовен триъгълник с балкански привкус. Тя е напът да раздели турската звезда Мустафа и Емина, "гръмна" таблоидът Sabah.

"Влюбих се в Мустафа от пръв поглед, неговата харизма и талант са невероятни. Знам, че е женен", отбелязва българката пред Sabah.

Според списанието двамата започнали връзка преди една година, когато Сандал имал участия в България. В края на август 2010 г. двамата участваха в общ концерт в Шумен, който бе излъчен от Турската национална телевизия и БНТ.

Мустафа Сандал е продал досега над 16,5 милиона плочи, касети и CD-та. Пял е в дует с Ерос Рамацоти в Истанбул, а турнето му в Турция през 2008 година постави рекорд с общо 500 хиляди зрители.

Съпругата му Емина Яхович е сред най-големите звезди в Сърбия и носи прякора "Балканската Пенелопе Крус". Тя гостува миналата година в България и пя на площад Батенберг по време на Първите годишни балкански награди.

Яхович, която в момента е бременна, е категорична, че не се съмнява във верността на съпруга си. Пред Balkanmedia тя заявява:

"Това е турски таблоид, който е известен със своите лъжи. Мустафа е голяма звезда в Турция, а Десислава – в България, и просто са злоупотребили с техните имена. Десислава е известна със скандалите и не ме изненадва нейната проява. Това за нея е реклама, но всеки може да говори каквото си иска".

От dnes.bg потърсиха за коментар самата Десислава. Ето какво сподели тя:

"Мустафа Сандал е един чаровен мъж. Запознах се с него и екипа му на концерта в Шумен през август месец миналата година. За мен беше голяма чест, че той избра мен да пеем на една сцена.

Съжалявам, ако се развежда изобщо, но определено не съм аз причината. Той е един прекрасен изпълнител. Така се случи, че аз имах участие в клуб във Варна и не можех да изчакам да свърши концертът, за да си поговоря с него, но определено оттогава не поддържам никакъв контакт. Харесвам творчеството на Мустафа Сандал, но само това".