От многобройните ангажименти това лято на Владимир Ампов - Графа не му остава много време да се радва на семейството си.

Музикантът, който наскоро стана татко за втори път, сподели, че в най-отпускарския месец почти не намира време да бъде с любимата и децата си.

"Аз съм на турне с "Комиците" вече десети ден и ми е много мъчно, защото не мога да си виждам семейството, но в края на август ще мога да си почивам няколко дни, така че ще сме заедно" - каза той, пише signal.bg.

Графа взе участие и в лятното турне на Фен ТВ, като се включи в концерта в Хасково.

"Много натоварено лято, но успях да намеря една свободна дата, в която се включвам в турнето, тъй като с Фен ТВ сме големи приятели и винаги подавам ръка, когато някой подава своята. Те определено дават много шанс и за българска поп музика в техния ефир, което е супер" - похвали медията той и допълни:

"Музиката в България не трябва да се дели и е хубаво в една медия да няма ограничения. Това е успешна формула и рейтингът на телевизията го доказва".

Публиката в Хасково пък доказа, че Графа е сред най-големите поп звезди у нас. Феновете избухнаха в мощни аплодисменти на хитовете му, а на "Невидим" станаха неудържими в емоцията си.