Както вече писахме Весела Тотева води собствен блог във Фейсбук и по молба на нейни почитателки даде своите съвети против целулит.

"Практиката ми покажа, че килограмите на жените нямат толкова голямо значение върху целулита. Познавам болезнено слаби момичета с целулит и малко по-пухкави дами с по-невидим такъв", споделя тя.

"Като повечето от нас и аз съм опитвала какво ли не в борба с килограмите, а като сложим и това, че съм по ниска и килограмите веднага си личат... Това лято, докато бях в Рим, изпробвах варианта на Джулия Робъртс от филма "Яж , моли се и обичай". Наблегнах на пастата и пицата и после тези 2 кг. все още се опитвам да сваля. И смело мога да ви кажа, че единствения начин да поддържаме красиво тяло без целулит е да регулираме храната и стреса, да спортуваме, когато можем и разбира се да пием вода. Но съм сигурна, че това сте го чували поне хиляди пъти. Има едно друго удоволствие обаче, което не знам дали ще ви помогне в борбата с целулита, но поне ще ни накара да се чувстваме по-добре - сексът", категорична е звездата.

"Ето една изпитана хитринка от мен за преодоляване на психическата бариера или иначе казано - да приберете поне няколко сантиметра от обиколката на проблемните зони. Ставате сутрин, правите няколко упражнения за разтягане или стандартните от йога. Взимате душ и правите лек пилинг на тялото с мляно кафе от пакет или аз лично използвам остатъка о кафемашината. В продължение на 5,6 минути в комбинация с душгела масажирате проблемните зони и краката. Разбира се внимавате да не си протриете кожата. След което изплаквате и подсушавате добре. Намазвате тялото с антицелулитен крем, по възможност загряващ, като внимавате с въртеливи движения в свития юмрук на едната си ръка. Стремите се да масажирате и втривате крема по 10-15 минути на крак. След което по желание се увивате с найлон и лягате за 20 минути покрити с одеало. След това ставате, обличате любимата си рокля и се чувствате красива и неотразима", завършва своите съвети Весела.