Певицата Силвия Кацарова и съпругът й Любомир, който има бизнес в чужбина, ще живеят в България.

"Майка ми казва, че не може да живее извън България. Така се чувствам и аз", каза дъщерята на Силвия - Теди Кацарова, пред Би Ти Ви, ден след сватбата.

"Никога не съм виждала майка си толкова щастлива, колкото сега", сподели младата певица.

"Родителите ми са изключителни приятели, продължаваме да работим и тримата заедно.

Между нас цари хармония и даже сега имаме по-хармонични отношения от преди", каза още Теди.

"Бяхме около 90 души, съвсем затворен кръг, допуснахме само едно списание да снима", разказа за церемонията дъщерята на Силвия Кацарова.

*Теди и Силвия

"Не съм давала персонални интервюта след сватбата, а в устата ми бяха сложени думи, които не съм изричала - "Мама не се омъжва по любов" - не съм казвала тези думи, безумие е това! Има адвокати, ако продължава така", ядосва се Теди заради материалите в жълтите издания.

*Силвия и Любомир

"Аз първа положих основите на разводите, но така се случи. Мислех, че се развеждат заради мен. Славехме се като едно от най-сплотените музикантски семейства", сподели Теди, признавайки, че е изпитвала вина заради собствения си развод с вече бившия й съпруг Макс.

*Макс и Теди

Теди каза, че подкрепя и двамата си родители, и ако баща й реши да се ожени, ще подкрепи и него. Според нея това, че на 57 г. майка й е решила да започне живота си отначало и е влюбена, едва ли е най-големият проблем в държавата, пише trud.bg.