Екранният дует Иван и Андрей се събра в Лозенец да отпразнува раздялата на Опосума с Вихра.

Тв водещите и „най-добрата майка“ бяха заснети да вдигат наздравици от папараци на „България днес”. С по чаша бяло вино, триото сякаш си казвало „Наздраве“ по повод бъдещия развод на Иван.
на дъщеря му, защото весело си гуляе с Ирина и Андрей, пише HotArena.net. Тримата празнували на Лозенец, където Андрей бързо се присъединил към щастливата двойка. Според слуховете, Андрей упорито насърчавал приятеля си да изневерява на нежната си половинка, само защото не харесвал Вихра. Нищо чудно, че вдига наздравици по повод настоящата раздяла и бъдещият развод.

На друга снимка, публикувана във вестника, се вижда обаче, че новата двойка май не е толкова влюбена. Докато Иван прегръща влюбено Ирина, „най-добрата майка“ изглежда доста отегчена от вниманието му. Тя безразлично се е загледала в Айфона си и праща Sms-и. Леденото й изражение навежда на мисълта, че Иван вече й е омръзнал и не смята да остане задълго с него. Дали това е така обаче, или Ирина изпитва сериозни чувства към телевизионера, само времето ще покаже.