Алисия вижда възход не само при себе си, но и в музикална компания Ара Мюзик, с която изпълнителката навремето стартира своята кариера.

"В последно време доста добре върви музикалната компания и турнето е едно нормално продължение на нещата. Винаги, когато човек работи, стига да уцели правилната посока, рано или късно му се връща това, което е посял"- убедена е тя.

Алисия подготвя нов музикален проект. Пред Signal.bg тя разкри: "Песента е в такъв стил и жанр, в какъвто досега не съм пяла. Ще има две версии - едната на български, другата на английски" - споделя изпълнителката.

На въпрос дали това не е малко бягство от попфолк жанра, тя подчертава: "Аз винаги съм била извън рамките на попфолка и сега мисля да изненадам приятно феновете".

Изглежда публиката няма да чака дълго, защото сингълът ще бъде финализиран още преди края на летния сезон. "Аз планирам края на август и началото на септември да ги изненадам с моя проект. След турнето, когато всички си мислят, че съм се изморила, пускам нова песен" - казва с усмивка хитовата изпълнителка. Песента ще бъде солова, но се предвиждат и нови дуети, не крие Алисия.

"Аз нареждам нещата за месеци напред. Обичам всичко да ми е подредено, да имам програма. Даже сутрин като стана, докато си пия три в едно, защото аз това пия, си следя какво имам да свърша и всичко се върши по програма" - разкрива Алисия и пояснява как съчетава професионалните си ангажименти и майчинството: "Предпочитам в един-два дни да свърша много работа, за да имам после няколко много хубави дни само за детето".