Учиндоският шоумен Слави Трифонов удържа на думата си да присъства на венчавката на участника в "Танцувай с мен 3-стаен" Юсуф Селим и приятелката му Назиле.

Дългия събра очите на айтозлии, като се появи на сватбата с огромно закъснение, по тениска и дънки, с неизменните си бодигардове и без гаджето си Мартина Огнянова, танцьорка от балет "Магаданс", пише blitz.bg.

На всичкото отгоре цъфнал с празни ръце.

"Може да е приготвил чек или ваучер за екскурзия в чужбина", шушукали 500-те гости помежду си, но надеждите им се оказали напразни.

Според някои обаче Слави дискретно им връчил плик с пари, както правят напоследък в големите градове по западен обичай.

В ресторанта останал само половин час, през който успял да вдигне няколко наздравици и да си пийне яко. След което отпрашил в неизвестна посока.

Според хора от екипа му Мартина не е била с него, защото останала в София да готви дългоочаквания старт на "Гласът на България".

Не са се разделили и той продължава да е влюбен до безумие в нея. Нещо повече, връзката им е напреднала дотам, че Дългия й подарил годежен пръстен.

*Слави и Мартина

По време на американското турне на „Шоуто на Слави“ в Лас Вегас двамата отишли в ултралуксозен бижутериен магазин от веригата „Шопар“ и там той купил и поднесъл на възлюбената си уникален пръстен с 9 диаманта на стойност 30 000 долара.

Украшението е от бяло злато, с голям розов диамант от 5,23 карата. Подобни уникати въобще не се продават у нас.