Почти всички актриси от „Стъклен дом” през новия сезон на сериала ще претърпят пълна промяна. Макар Яна Маринова, Елена Петрова и Деси Бакърджиева да се опъват, продуцентите са неотстъпчиви.

Те целят женските персонажи на филма да задържат вниманието на зрителите с новата си визия и по възможност да не омръзнат толкова бързо. Яна, която в „Хотел България” беше в тъмна коса, сега най-вероятно пак ще се покаже на екрана почернена в косата. Мнението й по въпроса е: „Направо не ми се мисли. От толкова години се опитвам да докарам този нюанс на русото, а сега изведнъж да ме карат да ставам брюнетка.

Жалбите на Яна обаче ще останат без отзвук, както ще стане и с Елена Петрова, пишат от kliuki.bg. На екранната Боряна пък ще й се наложи да се прости с къдриците, което според зрителите ще е за добро. Продуцентите намирали, че Елена изглежда прекалено инфантилно с подрязаната си къдрава прическа и искали да направят така, че да изглежда като автентична майка на 20- годишен син. Секретарката Нели също е пред дилемата дали да отреже и боядиса косата си в кестеняво, или да си има проблеми с шефовете. От трите дами Деси Бакърджиева се оказала най-неотстъпчива, като не пожелала напълно да обезличи героинята си. Деси се съгласила единствено да се прости с бретона си, който й придавал прекалено детински вид.