Румънеца се оплакал пред приятели, че го е страх гаджето на Антония Петрова да не му хвърли един бой.

Преди седмици рапърът, чието истинско име е Адриан Рачев, стана свидетел на отвличането на Мис България от ресторант в елитния столичен кв. Бояна.

Румънеца седял на масата на Антония, когато пристигнал руският бизнесмен Александър Бередин и привикал приятелката си, а след това я отвлякъл с джипа си, пише blitz.bg.

“Нямам право да давам никакви подробности относно инцидента, предупредиха ме от полицията”, обясни рапърът.

Изпълнителят разказва, че с Петрова са приятели, запознали се малко след като тя се окичила с короната на “Мис България” и се виждали често по светски събития.

“Не съм я свалял, всъщност имах аспирации към друга дама на масата”, призна той.

Във фаталната вечер случайно се озовали на една и съща маса. По едно време Антония си тръгнала, а после родителите й се обадили да кажат, че е изчезнала.

В пресата обаче излезе информация, че Петрова и Румънеца са били заедно и затова певецът решил, че може и годеникът й от ревност да му посегне.

Припомняме ви, че след като си тръгнала от заведението във вторник вечерта, Антония Петрова била качена насила в джипа на годеника си – руският бизнесмен Александър Бередин.

Родителите на миската подали сигнал в полицията, че я няма, след като тя изпратила смс на баща си:

“Тате, Александър ме отвлече”.

Пет часа по-късно полицаи спрели автомобила на руснака в центъра на столицата и открили блондинката увита в одеяло на задната седалка.

*Антония и Александър (Снимка: Bulphoto)

Задържаният Бередин заявил, че тя сама се качила в колата му, защото “обича да се вози”.

“Купих къща на Антония и на майка й, дадох им коли. Инвестирах в нея 2 млн. евро, а тя си хвана друг”, казал пред полицията руснакът, твърди столичен ежедневник.

Красавицата имала ожулвания по тялото, но той заявил на разпита, че сама се е подхлъзнала и паднала, докато се качвала в белия му джип.

След като новината за отвличането на Тони обиколи медиите, злите езици обявиха, че по-скоро става дума за ПР-акция, отколкото за престъпление.

26-годишната миска и 46-годишният руснак бяха заедно близо четири години. Когато мацката се окичи с короната на “Мис България”, се шушукаше, че точно той е платил победата й. Според запознати броил 30 хил. евро на организаторите, за да обявят неговото момиче, че е най-хубаво.

От прокуратурата обявиха, че ако Антония си е направила реклама с отвличането, ще отиде на съд за набеждаване. Грози я от 1 до 6 години затвор и обществено порицание.

Кой е похитителят?

Александър Бередин и Антония Петрова се запознават преди четири години, докато тя е на специализация в института по международни финансови пазари в Москва. Двамата живееха в апартамент в София, за който се говори, че руснакът е купил на нейно име. През февруари т.г. той й предложи да се оженят, но тя му отказа, тъй като й било рано още за брак.
Перничани разказват, че откакто Александър се намесил в живота на Антония, стандартът на семейството доста се вдигнал. Често виждали Петрова да се вози ту на “Мерцедес”, ту на “Пежо” кабрио, ту в неговия джип. Близки на миската обаче твърдят, че руснакът бил изключително ревнив, а на нея още й се живеело. Той й вдигал бесни скандали, когато тя ходела без него по светски събития. Много се дразнел, когато по вестници и списания се появявали нейни снимки в компанията на други мъже.

Костинбродският славей загрижен за миската


Поп-фолк звездата Азис бил много разтревожен, когато научил, че Антония, с която са близки приятели, е отвлечена. Когато научил цялата история обаче, той се успокоил, тъй като знаел, че Петрова и Александър се обичат. “Звъня й от сутринта, дори й писах съобщение във фейсбук, но тя не отговаря”, разказва Азис пред столичен ежедневник.

Той разкрива, че се видели за последно преди няколко дни в дискотека в Слънчев бряг. Антония била в компанията на годеника си и двамата изглеждали много влюбени. “Знаем колко много я обича този мъж. Самата тя ми е казвала, че също е влюбена в него, той е ужасно мил и добър”, обяснява певецът.

*Азис

Снимка(водеща): Bulphoto