Близо 2500 жени кандидатстваха за участие в романтичното риалити „Фермер търси жена“, с което шоуто постави абсолютен рекорд по предизвикан интерес в дамската аудитория.

„Фермер търси жена” е рекордьор и по още един показател – брой кандидатки, живеещи в чужбина, пише bliasak.bg.

След излъчване на пилотния епизод, десетте фермери получиха писма от българки от Германия, Англия, Ирландия и Белгия, а впоследствие и от наши сънароднички в Русия и Мароко.

Огромният брой кандидатки обаче постави българските фермери пред изключително труден избор. Искреността на момичетата и любовта им към природата бяха само част от критериите, по които десетте ергена оценяваха дамите. Един от тях дори предприе и по-щателно проучване, като внимателно провери образованието, местоработата и професионалното развитие не само на жените, но и на техните родители.

Сега истинското любовно приключение за фермерите продължава. От всички кандидатки, те ще изберат само пет, с които ще се срещнат на живо – а от тях ще определят онези три щастливки, с които ще живеят във своята ферма през лятото. Там дамите не само ще добият ясна представа какво означава да си любима на фермер, но ще имат и реалния шанс да се борят за любовта на своя избраник.