Дуетът с Лозанова се превърнал в широко коментиран и дискутиран, макар повечето хора да го плюят.

Според Ванко 1 българите са кокошкари, те търсят само сеира и клюката. Именно поради тази причина той решил, че Николета е най-подходяща за новата му песен. Това разкри рап певецът в „Ники Кънчев Шоу“ по повод парчето „Истински обичана”.

Ванко 1 уточни, че е можел да избере друга популярна личност – с перфектен глас, с талант, известна в музикалните среди. Но по думите му, когато го няма скандалния елемент, скандалната личност, песента остава недооценена.

„Можеше и никой да не чуе за нея”, гадае Ванко 1. Докато дуетът с Лозанова се превърнал в широко коментиран и дискутиран, макар повечето хора да го плюят.

Именно защото българите обичат сензацията и клюката, той избира Николета за своя дует, пишат от kliuki.bg.

Музикални фенове побързаха да не се съгласят с обясненията на рапъра и контрираха, че песента му може и да се радва на интерес, но не и на хвалби. Според тях Ванко 1 все по-рядко ще бъде канен по участия, защото хората вече не го взимат насериозно.

Факт е, че рапърът можеше да избере истински певец, с глас и талант, който също да предизвика сензация. В България има много талантливи музиканти, които са също толкова скандални, колкото Николета. Очевидно обаче Ванко 1 е решил да мъчи меломаните с певческите напъни на Лозанова.