Веднага след премиерата на "Истински обичана" - дуетното парче на Ванко 1 с Николета Лозанова, феновете буквално заляха красавицата с хиляди крайно отрицателни коментари за певческите й умения.

Месец по-късно Ванко 1 обяснява защо е решил именно с Николета да направи римейк на песента, чийто оригинал е също негов дует, но с Ирина Флорин.

"Никога не съм крил, че гоня да се случва нещо скандално, нещо различно. Аз предварително съм бил подготвен и запознат, че Николета няма да бъде възприета в началото перфектно. В шоубизнеса, аз смея да твърдя, че разбирам от шоубизнес, е необходимо да има определена доза скандал, определена доза нестандартни неща" - казва Ванко 1 в "Ники Кънчев Шоу" .

Рапърът е убеден, че един музикален продукт, за да бъде успешен не е достатъчно да бъде представен от перфектен глас, от съвършен изпълнител, а по-скоро да не оставя равнодушни хората. Това е била и целта му, когато решил да направи дует с Николета Лозанова.

"Веднага давам пример - ако запиша с някого, който е само популярен, но не е скандален и пее уникално, песента ще се случи, ще стане добра, но няма да я чуят много хора. Няма да разберат дори, че се е случила тази песен".

"В момента в България преобладава друг стил и няма медии за нашата музика конкретно. Просто са малко и дори да има такива медии, процентът на гледаемост е нисък. А с Николета го направих, защото стана наистина скандално, може би плюто в по-голямата си част, но в крайна сметка шоубизнесът е това - да ти обърнат внимание, да видят, че нещо се прави и въпрос на време е да я възприемат" - обяснява той.

Ванко 1 е близък приятел с Валери Божинов и Николета, но не коментира любовния триъгълник, в който попадна футболният ни национал. За него цялата история е преекспонирана от медиите, защото това се харесва на обикновените хора - да коментират личния живот на известните.

"Аз наистина съм изключително близък с Валери и Николета и винаги съм изразявал едно мнение - ако не бяха Валери, Николета и Алисия, тези популярни личности в България, никой нямаше да обърне внимание, защото това се случва всеки ден сред обикновените хора." 

"Медиите захапаха това - то е жълто, то е интересно. Българинът е клюкар, българинът иска да гледа сеир. Всичко е скандал в България, това е логиката"- категоричен е рапърът, пише signal.bg.

Вижте фотогалерия:

Николета Лозанова и Ванко 1 - "Истински обичана"