Поръчкови коли и апартамент за 200 хиляди евро върнала на бившия си мъж новата Мис Силикон Лили Иванова.

Адашката на естрадната ветеранка бе коронясана преди седмица, но за да стигне до тази титла животът й досега минал като в сапунен сериал.

"Съвсем обикновено момиче съм, родителите ми са обикновени хора. Майка ми е бивша фризьорка, работила е при стилист Капанов, а баща ми е строителен инженер. Не търся материални изгоди от този конкурс и титлата, тъй като съм имала всичко – фирми, пари, коли, охрани, хиляди левове за харчене, от които се отказах, защото това не е моят живот".

Бащата на дъщеря й Никол има солиден бизнес и е известен и затова Лили предпочита да не разкрива името му. Мистериозният богаташ е женен и има 5 деца, като всичките са от различни дами.

"Любовта ни беше истинска, а дъщеря ни беше желана и от двамата. Не съм се натискала да родя дете, за да му взема парите. Преди време той си направи застраховка "Живот”. Искаше ако му се случи нещо, парите да останат за мен. Аз обаче скъсах бланката. Държа да се знае, че не съм меркантилна кучка, нито мъжемелачка", категорична е новата първа силиконова дама на републиката.

Разкритията за живота си тя прави пред "Уикенд", пише hotarena.net. Заможният й бивш любовник я затрупвал със скъпи подаръци. На нейно име купил апартамент за 200 хиляди евро в дипломатическия комплекс в "Бъкстон”. Връчил й ключовете и на поръчково "Ауди” и джип. И за да е пълна идилията – прикрепил към Лили охрана.

"И то не обикновени гардове, а барети от Враня, които по принцип нямат право да пазят частни лица. По какви канали бившият ми мъж ми пращаше командоси, не знам и не е моя работа”, казва Лили Иванова.

Това ежедневие бързо й омръзнало и тя решила да скъса с ролята на любовница.

"Всичко, което ми беше подарил, му го върнах с нотариус. Колите, фирмите за търговия, които ми помогна да направя, апартамента... Жилището вече се води на едно от другите му деца. Аз пък вече живея с родителите си и дъщеря ми и не съм зависима материално от мъж. Изкарвам сама парите си като правя кастинги за платена публика на различни шоута", твърди бившето момиче на Къци Вапцаров от "Риск печели, риск губи".

Миската със стряскащо голяма гръдна обиколна носи общо 1400 кубика силикон. Направила си пластичната операция чак след раждането на дъщеря й. И то не от гъзария или каприз.

"Не съм искала да приличам на Лоло Ферари. По принцип си имам голям бюст, който при раждането се развали. И за да се запълнят гърдите ми, трябваше да се сложат едри импланти", обяснява Лили.

Вижте фотогалерия:

Лили Иванова, Мис Силикон 2011