В сряда, 20 юли, ще бъдат обявени градовете, през които ще премине първото лятно турне на "Фен ТВ", както и имената на участниците в концертите, каза за Signal.bg собственикът на музикалната телевизия и на "Ара Мюзик" - Виктор Касъмов.

По-малко от месец остава до началото на турнето. Както първи ви информирахме, то ще започне на 13 август и ще премине през 8 големи града на България. Концертите ще се състоят на стадиони, а билетите ще струват 5 лева. Ще участват изпълнители от "Ара Мюзик", "Diapason Records" и "Sunny music". Мотото е „Да обединим българската музика”.

Над 3 часа ще е продължителността на всеки от концертите. На сцената ще се представят 15 изпълнители от различни жанрове, като приоритетен ще е попфолкът. Няма прична изпълнителите да се притесняват от живото пеене и ще се пее на живо, гарантира Виктор Касъмов.

Ненчо Касъмов - собственикът на "Diapason Records", че замислят някои изпълнители за концертите от летния тур да влязат като гост-изпълнители. Според него така ще бъде още по-интересно за феновете, защото ще има изненади в различните градове, като ще се запази основният състав на изпълнители, а именно най-големите звезди.