Сензацията, която завладя пресата през изминалия уикенд бе за бременността на една от популярните звезди на музикална компания “Пайнер” – Елена Паришева.

Голямата тайна, пазена от певицата и бъдещия татко – футболиста Ивелин Попов, бе разкрита от приятели на национала. Те не скриха, че капитанът на националите е на седмото небе от няколко месеца, но причина за това не са отличните му изяви за “Газиантепспор”, а предстоящото щастливо събитие в личния му живот.

Според колеги на футболиста, младият нападател ще стане татко в края на годината.

Че сексапилната певица Елена Паришева е бременна, знаеха само най-близките й приятелки, но тази новина дълго не можеше да остане скрита, както от почитателите на футболиста, така и от многобройните фенове на фолк певицата.

*Елена Паришева (Снимка: Night Flight

Във виртуалното пространство през целия уикенд Елена получаваше поздрави от своите приятели и почитатели, с най-мили пожелания.

По всичко личи, че певицата е много отговорна към своята бременност и затова е решила да й се посвети изцяло. Според приятелки на звездата, тя е в средата на бременността си и вместо Новогодишен подарък, ще може да поднесе на Ивелин Попов най-хубавия дар - да стане татко за първи път, пише planeta.tv.

*Ивелин Попов (Снимка: Bulphoto)

Снимка(водеща): elena-zone.com