Деси Тенекеджиева пуска в радио ефира „Искам!” - поредния сингъл от албума ”Crazy Butterfly”, този път с участието на Боби Вълчев.

Новият сингъл „Искам!” тръгва първо по Дарик радио, а след дни и по целия радио ефир. Песента е създадена преди повече от година и е единственото парче на български език в проекта, с изключение на трите бонус трака. Песента е авторска композиция на Деси Тенекеджиева и младия, но вече утвърден пианист Боби Вълчев. С него певицата работи активно през последните пет години. Текстът на „Искам!” е на Деси, а аранжиментът е общо дело на Боби и музикалния продуцент на албума Мага. Компанията им се допълва от страхотните Калин Вельов и Мишо Йосифов.

И докато Деси Тенекеджиева има концерти и снимки по родното черноморие и в Европа, Боби Вълчев свири в Дубай. Там ще се заснеме и част от видеоклипа, който ще бъде пуснат в началото на септември.

„Ягоди, малини, сладко от смокини, сладолед, мед, къпини диви…“ са само малка част от изкушенията, които съблазняват Деси в песента. Това, което най-много иска тя обаче, е да ги сподели насаме с Боби.

„През последния месец повечето певци и групи пуснаха така нареченото „лятно парче”. За това нека да кажем, че „Искам!” освен лятно е и „сладко парче”, дори в буквалния смисъл на думата.” - споделя с присъщото си чувство за хумор Деси Тенекеджиева.
„Искам!” е четвъртия сингъл от албума „Crazy Butterfly”. ”We can be” излезе в началото на миналата година, а в края бе пуснат сингъла и видеоклипа на „Crazy Butterfly”. На 14-ти февруари Деси подари на влюбените своята версия на един от най-красивите джаз стандарти „My Funny Valentine”.




Снимки: Елена Спасова