„Любовта е опиат“ казаха американците и дори направиха филм по въпроса.

За Азис не любовта, а мъжете бяха дрога и след сапунените опери, които ни спретваше години наред с любовните си драми, най-накрая се отказа от тях. Причината била, че толкова много пъти се влюбвал и разочаровал, че вече бил неспособен да обича.

Скандалният певец, който наскоро отново влезе в устите на светските хроникьори с голите си снимки с еротичния модел Галина Димитрова, днес е затворил сърцето си и по друга причина — води медийна война с бившия си любим Коце Ламята. Затворникът, който наскоро излезе от пандиза, реши да извлече известна популярност от бившата си тръпка и тръгна да отваря стари рани. Това явно е жегнало дълбоко душата на костинбродския славей и той е решил да затвори сърцето си за любовта, като се посвети на по-важни семейни дела.

„Дъщеря ми ще стане фльорца“, заяви в телевизионно интервю певецът и пренаписа с едно изречение всички учебници по домашно възпитание и педагогика. „Приятелката ми ме нарича мамо!“, изцепи се втори път звездата, с което окончателно затвърди убежденията на мнозина, че славата и на него не му е простила. Нищо чудно, че започна да отказва и мъжете – току-виж си признал, че някой от тях „Сестро!“ го нарича, пише kliuki.bg.