Актрисата се страхува от собствената си сянка, след като става свидел на много ситуации, които нямат разумно обяснение. Тя все още изживява случилото се в малък хотел във Велико Търново, пишат от в. “Всеки ден”.

Албена и Тома решават да посетят красивия град и да пренощуват там в уютен хотел. Цял ден се разхождат и накрая се прибират изморени, решават да погледат малко телевизия, но не случват на късмет, защото по каналите имало само ужаси. Албена настоява да си лягат и Тома гаси осветлението, тогава едната лампа се включва сама. Актрисата изпада в ужас и не мигва цяла нощ. Страхува се от духове и вярва, че я преследват.

Тази случка съвсем не е единствената, твърди блондинката. Понякога Албена си мисли, че привлича с нещо призраците и тръпне от спомените за случилото се във Велико Търново. Тома пък е на съвсем друго място. Той смята, че за всичко си има логично обяснение и намира фобиите на Албена за смешни. Според него лампата се включила, защото ключът на осветлението е бил развален. По този въпрос двамата не могат да стигнат до консенсус, затова и не се опитват. Всеки вярва в това, което иска, пише kliuki.bg.