Риана е подписала договор да бъде новият модел за бельо и колекция дънки на Emporio Armani за сезон есен-зима 2011/2012 г.

Рекламната кампания с певицата, която вече е заснета в Ню Йорк, ще дебютира на билбордове по целия свят през септември, информира Toronto Sun.

Други известни личности, които са били модели на италианската модна къща, са Меган Фокс, Дейвид и Виктория Бекъм и португалският футболист Кристиано Роналдо, съобщават от inews.bg

По-рано тази година 23-годишната изпълнителка на "What's My Name" стана модел и на козметичната марка Nivea по повод 100-годишнината ѝ.

Междувременно стана ясно, че Риана пак се среща с Дрейк, след като двойката беше заедно за кратко през 2009 г. Наскоро тя загатна, че всеки мъж, който иска да се среща с нея, трябва да спечели любовта й. Все пак певицата подчерта, че сега смята да се фокусира върху кариерата си, вместо да се опитва да намери дългосрочен партньор.

Покрай новите си бизнес начинания обаче, певицата стана жертва и на неприятен инцидент на сцената. Докато изнасяше концерт в Тексас през уикенда, на сцената избухна пожар, което наложи прекратяване на шоуто и евакуиране на публиката.