Бившият на Анелия - Мартин залюбил дъщерята на Елена Янкова - собственичка на известна верига салони за красота.

Мария е заменила фолкдивата Анелия в леглото на пловдивския плейбой, пише hotarena.net. Пищната наследница на една от най-богатите дами под Тепетата е получила годежен пръстен и много скоро ще смени прозвището си от Малката арлетка на Данонката.

Покрай богатия си родител Мартин е фаворит сред старлетките под тепетата. Таткото, постигнал с пот на челото финансовото си благополучие, контролирал изкъсо разходите на синковеца си.

Клюката гласи, че Големият Данон отпускал на Мартин "само" по 200 лева джобни - пари, за които някои българи работят половин месец. Лъжа били всички клюки, че младежът спонсорирал няколко клипа и подарявал апартаменти на бившата си любовница Анелия.

"Не е никакъв красавец, но жените му се лепят заради парите на баща му. Имало е случаи, в които т.нар. баровец няма пари, за да си зареди бензин във Ферарито. Често с приятелите му играеха табла на вързано, Мартин губеше и нямаше и стотинка в джоба. Анелия заради това го заряза. Тя да ти е гадже не е никак евтино. Анелия му ползваше скъпите коли, но като видя, че малкият е с пробит джоб, не разполага с кеш и не може да й издържи на темпото, му тегли шута", разказват пред "Уикенд" познати на Данона.

Една от най-лачените дами в обкръжението на младежа била точно щерката на арлетката Елена Янкова. В тайфата били допускани само наследници на знатни и заможни родители.

Наследничката на Анелия била най-надутата мома в Пловдив, коментират в града. Не били рядкост случаите, в които насред центъра на града, девойката гласно оплювала всички, неразполагащи с нейните възможности.

Ето как Мартин се забавлява в компанията на новата си - Мария: