Мафиотският бос Джаро ще си намери майстора във втория сезон на "Под прикритие".

Кошмарът на Петър Туджаров обаче няма да е героят на Христо Мутафчиев, който се завърна от ада. Новото страшилище в хитовата лента по БНТ ще е Чочо Попйорданов, научи "Стандарт".

От неговия герой ще треперят всички - и мафиоти, и ченгета. В момента сценаристите на криминалето трескаво пишат библията за втория сезон.

Новите серии на лентата ще се завъртят в ефира на държавната телевизия в края на септември или началото на октомври. Мозъците на ъндърграунд сагата планират пипалата на родния октопод да излязат от границите на България и да плъзнат по Европа. Заради това и продуцентите продължават да преговарят с Микеле Плачидо да се включи в снимките на втория сезон на "Под прикритие". Актьорът нашумя у нас с италианската лента "Октопод" - в нея изигра комисар Корадо Катани, който се изправи срещу сицилианската мафия.

Екипът на "Под прикритие" паралелно се договаря и с други чуждестранни филмови звезди, които да гостуват в сериала наесен. Става въпрос за обичани у нас европейски и холивудски герои, сред тях има и мъже, и жени.

Актьорите от лентата от седмица са в почивка. Те ще се съберат за новите снимки в средата на август. Актьорът Михаил Билалов, който играе Джаро, се върна в Париж при семейството си за лятото. Христо Мутафчиев пък е на вилата си във Варна, където се възстановява.