Може да не е доказуемо, но се твърди упорито и на всеослушание, че Николета Лозанова е успяла да скапе не само кариерата на любимия си Вальо, но и перфектната му фигура.

Във вестниците се появиха снимки на Валери Божинов, който е пуснал коремче, откакто е на резервната скамейка, пише kliuki.bg.

А той е там, защото не успя да съчетае любовните си взаимоотношения с обсебващото чудо Ни Ло и кариерата си на футболист в италианския „Парма”.

Личи, че 5-месечното отсъствие от терена е оставило видими следи върху тялото на Валери Божинов.

След като треньорът на италианския „Парма“ реши да „контузи“ футболиста заради слабата му игра миналия сезон, той спря да работи върху фигурата си.

Преди 2 седмици нападателят и последната му любовна изгора Николета Лозанова изживяха романтичен уикенд в Тенерифе.

.*Николета и Валери

Освен с отегчителни разкази за престоя си на испанския остров двойката не пропусна възможността да се похвали пред медиите и със снимки.

Почитателките на Валери обаче веднага отбелязаха, че бившият на Алисия е в изключително запусната форма.

От някогашното секси и напомпано тяло на футболиста днес няма и помен. Стегнатата и тренирана преса, с която до преди време Божинов впечатляваше манекенките, днес се е превърнала в отпуснат корем.

Видимо футболистът не е в най-добрата си физическа форма и очевидно от воаяжи и пътешествия не му остава време да се поти във фитнеса или на стадиона.

В момента Валери е в Лисабон в очакване на трансфера си в Спортинг.

*Валери