На гости при Жана в "Сладки приказки" по ТВ 7, тази сутрин, беше поп фолк певицата Емилия.

Емилия успя да изненада Жана с блонди визия, въпреки че в последния си клип певицата е с керемидено-червен цвят на косата.

Според Жана една жена сменя цвета на косата си, когато иска да направи някаква промяна, да смени мъжа до себе си, да заздрави връзката си.

„Това не се отнася до артистите, до жените, които са на сцена. Ако с всяка смяна на цвета на косата сменяхме мъжете, щеше да стане много сложно", пошегува се Емилия, цитират от Blife.

На въпроса на Жана, дали е силна жена, Емилия каза, че се чувства слаба, като всяка една жена. Благодарение на подкрепата на съпруга си се чувства силна.

„Аз съм свикнала да разчитам на себе си. Знам какво искам, имам самочувствие, като понякога се нуждая и от подкрепа, но не търся Коко за всяко нещо".

За отношенията си с Константин Динев, Емилия не искаше да говори много.

„Много лични неща са това, няма какво да обяснявам какво си говорим в къщи, за какво се караме. Естествено е в отношенията между двама души да се появят проблеми. Понякога жълтата преса улучва моменти, когато сме скарани, друг път си измисля", сподели Емилия.

Според певицата не можеш да задържиш един човек до себе си, ако той няма чувства към теб. Колкото и деца да имаш, колкото и да се пънеш, няма да го спреш ако той е решил да си тръгне.

„С Коко сме заедно, защото се обичаме и между нас има тръпка. Ако тези неща ги няма ще се разделим. Не съм се борила за тази любов, не съм от жените, които се борят със зъби и нокти. Оставям нещата да се случат сами", каза още Емилия.

Истинската любов е тази между дете и майка, всичко останало е преходно, убедена е певицата. Тя винаги е искала да има второ дете, но все още не работи по въпроса. Смята, че нещата се случват сами, ако е рекъл Господ.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко