Всички са наясно, че чаровната Ива Екимова напълно пасва на определението „весела вдовица”.

За разлика от много други почернени дами, тя може да бъде отнесена към категорията, в която е лидер – „ненаситна вдовица”.

Преди около три години мъжът й почина при неразумно каране с мотор, а Ива се залюби с най-добрия му приятел приживе – Петрослав, което за мнозина бе шок, пише kliuki.bg.

Паралелно с това блондинката е хвърлила око не на кого да е, а на скандалния боксьор Коко Тайсъна.

Те се запознали случайно покрай снимките на „Нашите момичета – лица от екрана“ и оттогава Екимова не спира да флиртува с лошото момче на българския бокс.

Дори по време на заснемането на урока, който Тайсъна даде на Ива и най-добрата й приятелка, от всеки кадър прозираше, че вдовицата има доста мръсни желания към Коко.

*Коко Тайсъна

Тя не се посвени от камерите и си пофлиртува на воля.

Мъжът, с който живее сега, не останал никак доволен от това, което видял по време на излъчването на поредния епизод от „Нашите момичета“.

Малко известно е, че Ива изгубила всякакво уважение към починалия си съпруг, когато разбрала, че той й е изневерявал през всичките години от отношенията им.

От този момент нататък тя се превърнала в ненаситна любовница и не спирала да отмъщава на покойния Дими, включително и с най-добрия му приятел, с когото живее.

Оказа се, че това не е последната спирка на нейните сексуални въжделения.