Раян се представи успешно на кастинга на "X Factor" във Варна. От стотиците претенденти за слава, Раян е един от избраните да продължи в следващите кастинги на новото музикално шоу по Нова телевизия.

Той е първият, който е получил "златен билет" и е продължил напред. Певецът се е представил със своя авторска песен, която скоро предстои да бъде записана, както и с френски шансон.

Журито се е удивило от факта, че от съвсем скоро той се занимава с музика, но вече пее като професионалист.

"Беше трудно! Цял ден чакаш като луд и виждаш колко много талантливи хора има, имаше моменти когато си казах, че няма да успея, но благодарение на Господ и разбира се подкрепата на моите продуценти и близки аз имах амбицията да се представя добре. Според мен всичко мина супер" - казва Раян.

Изпълнителят не е оставил плановете си назад като споделя, че скоро предстои появата на новата му песен, а също така и да запише дует с известна руска певица.

*Нюша

"Да, дует ще има! Много хора не вярват, защото аз, едно провинциално момче с големи мечти, успях да осъществя моя мечта, да запиша дует със руската топ звезда Нюша. Мислех си да не споменавам нейното име, да е като изненада за слушателите, но аз не съм от тези, които могат да пазят професионални планове дълго време. Пък и не намирам нищо лошо да се подготвят хората за нещо ново"- разказва изпълнителят на "Real Enterprises".