Топмоделът Галена Георгиева има много титли за красота, като най-престижните са „Мис България Вселена - 2006” и „Мисис България 2010”.

Има дъщеря Виктория на две години и половина от съпруга си Георги Георгиев, който е собственик на мъжкия волейболен тим на ЦСКА и шеф на „GM Capital”, която тези дни купи 34% от „Стандарт”.

Галена имаше дългогодишна връзка с Георги, която беше узаконена на помпозна сватба на 27 септември 2010 година в София.

Милионерът има предишен брак с рускиня, от която има две дъщери на 16 и 17 години. В края на август или в началото на септември Галена и съпругът й очакват втора рожба.

- Галена, разбрах, че трябва да „пазиш леглото” вкъщи, защото караш трудна втора бременност. Вече минаваш 6-ия месец, как се чувстваш и справяш с неразположението си?
- С едно малко дете няма как да „пазиш леглото” вкъщи и да искаш. Малката е във възраст, която търси внимание, и няма как. Сега се чувствам доста по-тежко! Може би в този период имам и повече задачи, преместихме се в нова къща, която трябваше да ремонтираме и не само...

- Скоро си имала и период, в който е трябвало да лежиш и в болницата - нещо сериозно ли изникна с бременността ти или да се стабилизира състоянието ти?
- Имам отрицателен резус фактор и на всеки три месеца трябва да правя изследвания. С таткото имаме несъвместими кръвни групи. И с първата бременност с дъщеря ни Вики беше същото. Аз съм анемична и даже за последното изследване трябваше да чакаме, за да съберат кръв за изследването, и ръката ми беше изтръпнала. Остава ми още едно изследване - през юли е последното. То се прави най-вече да се установи главно дали има, или няма антитела в бебето, които могат да натровят кръвта му. А и хемоглобинът ми е доста нисък и затова бях в болницата. Също така вдигах тежко при пренасянето за новата къща и това оказа влияние за състоянието ми.

- Виждала съм майка ти, която е млада и красива дама, но много ти помага! Тя ли се грижи сега за дъщеря ти Вики или имате детегледачка?
- Основно и изцяло разчитам на майка си, проблемът с детегледачките е доста сериозен у нас. Доста хора в България се оплакват, че нямат работа, а аз от половин година се мъча да намеря детегледачка?! От един ден вече имам детегледачка, но тя е на пробен период, ще видим какво ще стане този път... Мама е тази, която най-много ми помага.

- Кога е терминът за раждане на бебето?
- Края на август или евентуално началото на септември. Аз понеже съм с тесен вътрешен таз, ще раждам секцио като първия път. Тогава не ми достигнаха 1,5 см за разкритието и така решиха за секцио. Затова и второто раждане задължително трябва да бъде оперативно. И сега още не знаем точната дата за раждането, защото тя ще се установи според това как се развива като килограми бебето и така ще се ориентират кога по-точно да го направим.

- Сигурно вече с таткото знаете пола на второто ви дете?
- Да, знаем го вече - момченце! Досега не съм го споменавала, защото около нас има много недоброжелатели. Още от първата ми бременност бяхме заобиколени с много злоба и завист от страна на хората и затова от суеверие досега не исках да коментирам. Таткото повече иска момченце, защото има три момиченца вече, а за мен няма значение, само да е живо и здраво.

- Доколкото знам, съпругът ти Георги Георгиев има още две дъщери от първия си брак. Какви са отношенията ти с тях?
- Те живеят в Русия, но когато ни идват на гости, не се мразим, както си мислят някои. Те вече са големи, на 16 и 17 години са. Много други хора се развеждат, но това не е фатално, а и децата не са виновни, затова ние се опитваме да запазим нормални човешки отношения.

- Георги Георгиев ли е голямата ти любов и през какви изпитания трябваше да минете, за да сте вече заедно и щастливи?
- Трябва човек вече да е към края на живота си, за да твърди с категоричност такова нещо. Но определено Жоро за мен е човекът, който ми дава сигурност и който ме подкрепя в моите решения и цели, в отглеждането на детето, във всяко едно отношение. Наистина с него сме имали и трудности, като всички останали, неслучайно хората са казали „ако няма нищо, значи има нещо”. Защото няма хора без скандали и противоречия, но при нас с времето характерите ни улегнаха и разбрахме кой какво иска от другия по-добре.

- Имала ли си момент, в който си била отчаяна и си мислела, че няма да можете да продължите заедно и ще се разделите окончателно?
- Имало е такива моменти. Срещнах Жоро в такъв етап от живота си, в който нещата не бяха установени още, но знам, че ако нещо е твое - то ще бъде твое и ще бъдете заедно, ако трябва и е писано да бъде така. Ако този човек има достатъчно чувства към мен - ще бъде с мен, аз не искам да стоя с някой по принуда или насила, де се измъчвам и да се тормозя напразно. Затова в този период започнах да се грижа за детето си и да мисля най-вече за него. След подобни перипетии човек става по-силен и детето ми помогна за това да го преодолея.

- Периодите, в които сте били дълго време разделени, заради работните му ангажименти ли са били или сте били скарани и как си ги преживявала?
- Комбинация от всичко това. И всъщност тези раздели ми помогнаха да разбера, че това е човекът за мен и да осъзная, че наистина го обичам и точно той искам да бъде до мен. И за него тези раздели са му помогнали да разбере същото, както и при мен.

- Ти имаш много титли: „Мис България – Вселена – 2006”, „Мисис България 2010” и други, но винаги се говори, че тези корони са купени за миските, защото до тях в повечето случаи има състоятелни и заможни мъже, какъвто е и съпругът ти. Обръщаш ли внимание на тези злословия?
- Не, въобще не обръщам внимание! Повечето от титлите ми съм спечелила, когато още не съм го познавала, освен последната ми титла за омъжени жени - „Мисис България - 2010”. Това, което мога да кажа, е, че всяко нещо си има цена, не е задължително да са пари, а просто интереси.

- За популярни и красиви жени като теб винаги има слухове за връзки с други успели мъже! Теб са те спрягали в интимна близост с имена като Младен Мутафчийски, Боби Михайлов и други знайни и незнайни бизнесмени и хора от шоубизнеса. Коментираш ли предишните си връзки и как?
- Боби Михайлов е приятел на съпруга ми и ние сме близки, но само като приятели, той и съпругата му Мария Петрова даже бяха на сватбата ни. А с Мутафчийски сме се засичали заедно на една сватба, но нищо повече от това.

- В интервю си споделила, че познаваш много красавици „за продан” и приказките, че много от манекенките ни практикуват един вид проституция, не са мит?
- Това интервю беше малко преувеличено. Чувала съм, че има такова нещо, но те не са ставали пред очите ми. В такава държава живеем, че вече всичко може да се купи. Не всички момичета са такива, разбира се, но ако някои от тях решат да се продават, никой не може да ги спре и това си е само по техен избор.

- Не мога да устоя и ще те попитам - спортистите по-сексуални ли са в леглото от останалите?
- Не мога да кажа, защото не съм била със спортист досега! Жоро всъщност не е спортист, само брат му Теди /Теодор - б. а./ Салпаров е такъв. Мъжът ми се занимава с това най-вече за да помогне за развитието на спорта. Това му доставя удоволствие - да подкрепя спортистите и за него това означава голяма инвестиция. В България конкретно от волейбол, баскетбол и по-второстепенните спортове избиване на парите няма. Хората не случайно са казали, че само цар-футбол тържествува и има печалба от това.

- Планирате ли със съпруга ти още бебета или предпочиташ да продължиш с модната си кариера, след като родиш и се възстановиш?
- Всъщност не съм планирала още деца. Нека първо да родя и всичко да е наред и след това ще реша дали да се върна в модата, спорта или друг вид бизнес. Но за мен най-важното е децата не само да се родят, но и да се възпитават. Бих се върнала в модата, защо не, но децата за мен са на първо място - те и семейството ми.

Вижте фотогалерия:

Сватбата на Галена Димова и Георги Георгиев

Галена Димова

Снимки: Хайлайф, интервю: Светлана Терзиева, blitz.bg