Костас Каризарис е предпочитаният от Ивана мъж, заради любовта на когото фолкдивата е истински щастлива.

В името на обичта си към Ивана пък гъркът е готов най-сетне да разтрогне брака си, който всъщност е пред разпад, както по-рано писахме. Милионерът има бизнес в България и така се случва, че на участие на певицата във Варна двамата се запознават. Първата стъпка направил Костас, държейки се като истински кавалер, пишат от kliuki.bg.

Въпреки солидното си положение, милионерът се представил скромно само с първото си име. Поздравил Ивана за отличното изпълнение на няколко гръцки хита. Не й предложил питие или още по-малко пари. Разменили още няколко думи, но и двамата били особено впечатлени един от друг. На другата сутрин съдбата ги срещнала пак в популярно варненско кафене и тогава страстта им пламнала неудържимо. Ивана споделяла пред приятелки, че с никого досега не била разговаряла така спокойно и най-вече приятно.

В знак на обич й подарил за Великден къща в луксозен квартал на Солун. Макар и свенливо, Ивана приела да посети новия си дом, най-вече от уважение към щедрия дар. В отговор на чувствата на Костас Ивана щяла да го запознае с дъщеря си Теди и да го покани да й гостува в родния си дом в Айтос.