Това показа класация, направена от електронното издание viewsofia.com. В допитването са участвали дами от различни възрастови групи.

Основната причина за интереса към Захари е това, че „еднакво добре играе и добрия, и лошия в един филм. Потаен и директен за личния си живот през повечето време.

С чар в изобилие.” За фенската любов към Бахаров сериозно е допринесло и участието му в кримката „Под прикритие”, която върви по БНТ.

Във врата на Бахаров диша друг актьор от сериалите - Юлиян Вергов, който играе Николай Жеков от „Стъклен дом”. За него от изданието пишат: „С нисък, почти шепнещ глас, спортно яке и кецове, ефектът Юлиян Вергов се оказа главозамайващ.”

За избора на екранния Николай Жеков е съвсем възможно да е допринесло и изкуствено предизвиканата истерия от отсъствието му от „Стъклен дом” и непрекъснатите роптания на зрителите кога ще го върнат на екран.

Третата позиция се държи от вездесъщия Асен Блатечки, защото „всички жени рано или късно полудяват по мъжете с остър поглед под вежди и арогантна усмивка”.

Младокът Ивайло Захариев от „Под прикритие” държи четвъртата позиция. Все пак той е ново лице, което тепърва ще трупа почитателки.

В групата на най-сексапилните бг мачовци фигурират още DJ Мартен, водещ по радио „Витоша”, Валери Божинов, Тодор Славков, победителят от Сървайвър 3: „Островът на перлите” Николай Мартинов, баскетболният ас Пламен Константинов, пресният татко Дони