През последните няколко дни всички говорят за дуета на Николета Лозанова и Ванко 1, а това ни провокира да потърсим мнението на рапъра по повод всички жълтини, които се изписаха.

- Вчера ти и Валери Божинов бяхте специални гости по случай първото място на юношите от Локо Плд в турнира Данониада. Направихте благотворителен мач. Често ли се включваш в благотворителни каузи?

- Всичко трябва да е от сърце и да не е прекалено шаблонно. Децата се зарадваха. Аз и Валери играхме повече от час с тях и направихме супер мач. После всички се снимаха с нас, искаха да ни докоснат. Беше им много приятно. Все пак да се докоснеш до човек, който е част от големия футбол не ти се случва всеки ден.

- Защо доста хора изписаха негативи по повод парчето ти с Николета Лозанова?

- Всичко е от медиите. Николета не е певица и не се взима на сериозно, а се забавлява. Не знам кой какво е очаквал, но направихме всичко с голям кеф, защото ние искахме да си направим кефа. Не ни пука за коментарите на хората. Ще си го преместя от единия крачол в другия.

- Защо не записа римейка с Ирина Флорин, ами точно с Николета?

- Защото имам бизнес нюх. Николета е номер 1 и тепърва ще се развива. В момента всички говорят за песента и всеки ден има стотици статии по сайтовете. Хората уж не ни харесват, но ни гледат. Само ще кажа, че рейтинга ни при Карбовски беше 37  шер и хората, които разбират от това сами могат да си правят изводите. Същото е като при лисицата и гроздето. Николета е уникална жена и няма нормален мъж, който да не я харесва. А мишките нека си пишат по сайтовете. Никой не забелязва, че клипът е извънземен, като американска продукция. Но ние правим това, което ни харесва. Нека говорят за нас!

- А ще ходите ли по участия, както писаха?

- Ние не сме искали да печели пари от всичко това, а само и единствено да се забавляваме.

- В какви отношения си с Азис в момента?

- С принцесата се видяхме преди няколко дни. Много е отслабнал и го харесах, чак се притесних да не му посегна. Шегувам се, разбира се! Той е един от най-близките ми приятели.

- Какво мисли Азис за дуета ви с Николета?

- Той разбира от шоубизнес. Не е лесно да направиш такъв фурор. Малко са хората, които го умеят.

- Как е любовта?

- Имам човек до себе си. Гледам си децата и жената.

- А Мира?

- На чалга певици реклама не правя!

- Чувстваш ли се щастлив?

- Имам си и хубавите и лошите моменти. Човек постоянно трябва да се бори, а аз съм показал, че съм достатъчно силен, за да се справям.