R&B звездата Лора Караджова пред Avtora.com за новия си видеоклип - към песента "Спуснати завеси" и поредната стилна еротична фотосесия за мъжко списание.

- Отново прие предизвикателството да се снимаш гола. Кой този път те накара да разхвърляш дрехите?

- Никой не ме е накарал да се снимам така. Но аз не съм и гола... Напротив. Благодарна съм на Mr. BiG, че ми се случи това нещо, защото благодарение на списанието, успях да клипирам новото си парче "Спуснати завеси". Снимките и за видеото, и за фотосесията са издържани. Не са никакви голи кадри, а само провокативни и секси снимки.

- Значи те са спонсорите на видеото?

- Те много ми помогнаха, да. Исках да направя бързо и лесно готино видео на тази песен. Те са "виновни" за това, те реализираха мечтата ми и съм им много благодарна.

Видеото към "Спуснати завеси" е на режисьора Валери Милев, който според мен, е най-добрият на света. Много си го обичам и съм страшно благодарна и на него! За първи път правя черно-бял видеоклип. Това е нещо нетипично за мен, но така преценихме.

- А какво е мнението на твоето семейство за това, че отново си на корицата на мъжко списание?


- Подкрепиха ме напълно. Пак казвам, че сесията ми е естетически издържана. Никога не бих направила нещо, което те не биха одобрили или пък с което бих изложила фамилията си.

Родителите ми са много либерални хора. Винаги са ми помагали и с каквото може ще ме подкрепят и занапред.

- Баща ти е човекът, на когото най-вече дължиш кариерата си?


- Истината е, че брат ми е най-големият ми гръб. Той най-много ме подкрепя за всичко, с което се захвана.

Естествено и родителите ми са плътно до мен и ми помагат. Обичам ги!

- Какво се случва зад "спуснатите завеси"?

- Много залагам на това парче. Това е любимата ми песен за момента. Много си я харесвам и не спирам да я слушам и да си я пея.

- Тя ли е хитът ти за лято 2011?


- Да, но "Спуснати завеси" не е някаква лесна и лятна песничка, която всички очакват да чуят от мен.

Тя е много сериозна - разказва история, която всеки един от нас е преживял със сигурност. Наистина много залагам на нея.

- Отново песен за любов...

- Аз пея за любов, защото съм още по-влюбена. Всъщност, аз винаги съм влюбена - и в песента, и в клипа към "Спуснати завеси", и в половинката си, и във всичко!

- Какво друго да очакваме от теб?

-  Гледайте видеото на "Спуснати завеси" и после пак ще си говорим!