Дългоочакваната поява на Христо Мутафчиев в „Под прикритие” предстои.

За участието на актьора бе загатнато още преди премиерата на сериала, но неговия герои така и не се появяваше до сега.

Това предизвика доста бурни реакции сред форумистите и феновете на сериала в Интернет, като дори се появиха мнения, че той няма да участва и е „бил използван само за ПР”.



Напротив, Христо Мутафчиев не само, че ще участва, но и неговия герой има основна роля в развръзката на „Под прикритие” - сезон 1.



Тази седмица бяха направени и първите снимки с героя на Христо, засега е тайна в кои редици ще се влее той, на полицията или на мафията. Знае се само, че се връща от ада директно с частния си самолет!



Какво още следва?

В следващия епизод на „Под прикритие” Мартин успява да запише срещата между Джаро и наркобосовете, но записът е изтрит от „къртицата” в ГДБОП.

Това предизвиква огромен скандал, след който всички полицаи са заплашени от вътрешно разследване.

В същото време, в подземния свят на София се случват някои неща, от които Попов получава информация, че се готви атентат срещу Джаро.

Поредната провалена акция на Мартин го отчайва, но въпреки това Попов му дава нова задача - да предупреди Джаро за предстоящия атентат.

Мартин решава това да е последното нещо, което прави като полицай под прикритие и да се оттегли. Бягството му няма да е толкова лесно, след като хората на Джаро претърсват апартамента му и го изправят пред детектора на лъжата...

За атентата

При преразпределението на наркопазара в София, Джаро е засегнал доста интереси и се е превърнал в още по-неудобна фигура за хората от подземния свят.

*Снимка: Йордан Симеонов

Поръчан е атентат срещу него и единствено Мартин може да го спаси.

*Снимка: Йордан Симеонов

Покушението срещу Джаро е базирано на напълно реална случка, която влезе в криминалните хроники преди години, което за пореден път говори за достоверността на „Под прикритие” .

*Снимка: Йордан Симеонов