Добричлийката Сидония Радева очаквано спечели готварското шоу на Слави Трифонов Lord of The Chefs и потвърди информацията, която “ШОУ” разкри още при старта на предаването преди два месеца.

Скандалната истина, че майката на готвачката – Даниела Пеловска, е спонсорирала със солидна сума продукцията и се е споразумяла с Дългия за победа, лъсна миналия четвъртък.

Въпреки това, Слави не се поколеба да осъществи първоначалния заговор и измами както останалите участници в шоуто, така и зрителите.

“Ако на bTV им пука какво мислят зрителите и искат да се гледа следващият сезон на това предаване, трябва да отнемат наградата на Сидония - за да разсеят всякакви подозрения, че победата й е предизвестена и страстите да се успокоят. Живко да си работи в ресторанта и всички да са щастливи. Само че на bTV не им пука за това какво мислят зрителите и затова НЯМА да го направят. Нали са им налели едни пари, за да набутат Ревония на първо място - много важно какво мислят тъпите зрители, дето им правят рейтинга...”, пише във форума на телевизията фен под псевдонима Holy Diver.

Зрителите се чудят защо майката на Сидония просто не й е купила ресторант, а се е наложило да прави толкова сложни врътки. Отговорът е прост – кое заведение може да се похвали с такава мащабна реклама като цял телевизионен формат?! Със сигурност доста хора са научили от малкия екран коя е Сидония и биха отишли поне веднъж да хапнат при нея просто защото е известен медиен образ.

“Вече всичко се очаква от Учиндолец и компания”, “Голям резил с това предаване”, плюят шоуто зрители и се заканват: “Повече няма да гледаме нищо, продуцирано от Трифонов”!

Напомняме, че Сидония е и единствената участничка, която е завършила миналата година кулинарната академия, където се провеждаше състезанието, а един от преподавателите й е бил Ради Стамболов. Според запознати още от самото начало брюнетката се е ползвала с привилегии и дори и майка й да не се била погрижила по втория начин за наградата, най-вероятно Радева пак щяла да победи.

“Както винаги жълтите вестници, които уж никой не чете, излязоха прави. Това е още един минус за екипа на Слави. Жалко, че винаги всичко е предрешено. Живко беше по-достойният и това го знаеха всички - и жури, и участници. Но уви”, кахъри се jrjvri.

dimitar59 пък напомня, че топлите отношения между семейството на Сидония и медиите съвсем не започват с Lord of The Chefs. Още миналата Коледа репортер на Дарик радио “съвсем случайно” избра именно дома на Радева, за да покаже как едно “обикновено” българско семейство празнува големия християнски празник. Според слуховете майката на готвачката платила интервюто.

Готвач, близък до добричката фамилия, разказва, че седмица преди финала на готварското предаване Сидония и мъжът й заминали за София и се хвалели, че вече имат ключове за ресторанта.

Проверка на “ШОУ” установи, че заведението на пъпа на София, което Сидония получи като награда, вече функционира, но не се радва на кой знае колко посетители. Кръчмата носи името на риалити формата, но злите езици предлагат нови имена – например да бъде своевременно прекръстена на “Благодаря ти, мамо” предвид начина, по който къдрокосата готвачка се е сдобила с нея.

Бесни зрители призовават за бойкот на заведението заради предрешената победа на готвачката. Други пък са категорични, че лицензът за продукцията Lord of The Chefs трябва да бъде отнета от Слави Трифонов, пише blitz.bg.