Колкото и забавен да е 23 часа от денонощието, и на Влади Въргала му докривява.

Тогава нахлува на "Герена" като Били Хлапето и вади пищова си "Глок". Не, това не е сцена от новия му скеч. Защото, когато го хванат бесовете, той грабва пистолета и отива на стрелбището на "Герена", пише blitz.bg.

Там си представя, че вместо мишените са хората, които го вбесяват и стреля без пощада. Тази терапия срещу стреса я практикува поне веднъж седмично. След като пребори гнева, зарежда чиста мишена и спокойно и хладнокръвно прави десетката на решето. "Стрелям много красиво", усмихва се подкупващо Влади и духва дима от дулото с каубойски маниер.

Актьорът се възмущава, че ние сме страна, в която можем да кажем: "Ееей, гледай го тоя, успя да открадне кинти, взе държавни поръчки, значи е голема работа", което в някои държави се наказва със смърт.

"Политиците ни са толкова нагли, че не си признават очевидни грешки и престъпления. Те са хора на бащите си, повечето от тях са наследници на стария режим. Най-лошото е, че искат да възпитат и своите деца по същия начин. Докато аз записвам моите деца в детската градина, техните вече са записани да учат във Виена, за това става въпрос. Навремето с тези хора се уговаряхме по телефона в колко часа да се чакаме пред ЦУМ (защото само това знаеха къде се намира), съобразявайки се кога ще им пристигне автобусът. Откъде те имат сега по няколко апартамента в София? Много са способни ли? Не, просто нямат сърца!" - възмущава се Въргала.