Скандалната водеща Албена Вулева била обладана от странната идея да се остриже като войник – нула номер.

„Писна ми да ме определят като нахална блондинка без капка мозък в главата си. „Ей сега, като си махна косата, ще им докажа на какво е способна една интелигентна жена с бунтарска същност” – зарича се водещата на „Парад на суетата”, чието предаване жъне все по-голям успех с всяка изминала седмица.

Албена Вулева искала да мине под машинката час по-скоро, но най-вероятно това ще се случва за старта на новия телевизионен сезон през идната есен. Към момента само приятелят на бившата водеща „Сигнално жълто” – фитнес инструкторът Недик, я възпирал да не се подстригва. Той на никаква цена не й позволявал да се раздели с разкошната си коса.

„Ще спрем да правим секс, ако посегнеш на косата си” – заричал се Недик, който открай време поддържа дълга опашчица. Маниакът на тежестите смятал, че ако приятелката му се остриже късо, а той остане с дългата си коса, видът им като двойка ще стане гротесков, пишат от kliuki.bg.

„Ако се остриже до голо, Албена ще прилича на друга бунтарка – ирландката Шиниъд О`Конър, която в началото на 90-те скъса пред камерите снимките на папата. Междувременно Шиниъд ще има концерт в София на 22 юни.