Един от най-скъпите филми в историята, който превърна Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет в епична двойка се завръща с гръм и трясък. Драматичната лента „Титаник" ще излезе на пазара на 6 април 2012г. в 3D версия.

Според режисьора на филма Джеймс Камерън това е една възможност за по-младите да се насладят на носителя на няколко „Оскара", пишат от Blife.

„Има една цяла генерация, която никога не е гледала „Титаник". Лентата няма да търпи никаква промяна в сюжета, просто ще бъде обработена и представена на 3D, което ще подсили емоционалния заряд и дълбочината на филма. Сигурен съм, че както феновете, така и тези, които не са го гледали още, ще преживеят нещо ново", въодушевено споделил новината Камерън.

През 1997г. Лео и Кейт за пръв път се събират в обща продукция, а именно „Титаник". Макар да им приписват любовна връзка след снимките, между тях няма нищо друго освен приятелство. Уинслет споделя, че много лесно се е сработила с него.

„Той ме познава по-добре от всеки друг. Много приятелства между мъже и жени започват с някакъв скандал или флирт. Но при нас с Лео – няма такова нещо. Той си ми е приятелче. Не знам какво щах да правя, ако го нямах като такъв", обяснила връзката си с актьора Кейт.