Арнолд Шварценегер оставя плановете за възобновяване на кариерата си в Холивуд в режим на изчакване по лични причини, съобщи в изявление негов говорител.

Изявлението последва признанието на бившия губернатор на Калифорния и звезда на филма "Терминатор", че е баща на дете на жена от персонала на домакинството му по време на брака си с Мария Шрайвър.

"Губернатор Шварценегер се фокусира върху лични въпроси и не желае да се ангажира с някакви продукционни планове или срокове. Те включват "Cry Macho", франчайзът "Terminator" и други обсъждани проекти. Ще възобновим обсъжданията когато губернатор Шварценегер реши", се отбелязва в изявлението, пише БГНЕС.

Междувременно, след като на бял свят излезе истината за незаконния син на екшън звездата Арнолд Шварценегер, медиите гръмнаха с новината, че още една жена е родила дете от Терминатора.

Смята се, че преди 23 години бившата стюардеса Тами Таусигнънт, която обслужвала частния самолет на актьора, е забременяла със сина си Танър от него.

Малко по-късно обаче жената отрекла слуховете и заявила, че Танър не е син на Арнолд Шварценегер.

22-годишното момче също било категорично, че това не е вярно:

„Не съм негов син, така че не си губете времето в празни клюки. Това е просто една тъпа история, която някой съчини преди 8 години и сега повтаря на нов глас“, написал младежа в профила си във Facebook, цитира bliasak.bg.