Емилия засне нов видеоклип към песента "С дъх на уиски".

Това все още е работното заглавие на парчето, но пък идеално подхожда на някои от фразите в текста, който е дело на изобретателния Росен Димитров. Музиката пък е композирана от Даниел Ганев, автор на едни от най-големите хитове в поп фолка, сред които "Мръсно и полека" на Преслава и "Влюбена в живота" на Глория.

Видеоклипът е заснет в ново супер луксозно заведение, намиращо се на Кулата. Декорът му пък не е типичния за фолк клубовете и се отличава с неподправен стил и изчистени линии. Впечатление прави белия цвят в обстановката, на който Емилия изпъква със свежи и ефектни тоалети в модерните за сезона цветове - бяло, лилаво, оранжево и розово. Компания на блондинката пък прави много красиво момче, което перверзно отпива уиски в присъствието на красавицата.

Фризьорът Жоро Петков е и стилист във видеото, а за грима певицата отново се довери на Мис Бони, който спретна поредния си шедьовър. Режисьор пък е Николай Скерлев, с който изпълнителката е направила едни от най-хубавите си видеоклипове. Нужно е да споменем само "Целувай ме", който и до ден днешен остава фаворит за меломаните.

За снимките присъстваха солиден брой статисти, които допринесоха за купонджийската обстановка в заведението. Емилия пък обещава една огромна изненада свързана с нейния външен вид, която обаче няма да разкрива никъде и иска да запази докато видеото не стане факт.

След реализацията на този проект, изпълнителката ще запише и песента "Грешница", която е изпята преди 10 години от Мария Кехайова. Очакванията относно новите проекти на звездата са големи, тъй като след "Двойно" и "Осмелявам се", Емилия няма право на грешки.