Андреа, която се слави, че е най-продуктивната изпълнителка в попфолка усилено работи по новите си проекти.

"Подготвям за лятото два нови проекта. Искам да изчакам още преди да обявя този - следващият, който ще излезе. Той ще е самостоятелно парче, но просто умишлено искам да изчакам поне този месец да свърши. "На екс" така хубаво да се разгърне. Много изненади подготвям за лятото на моите почитатели. Искам не толкова много като брой да им дам, а да са качествени продукти, качествени песни, качествени клипове, които да се разгърнат и да се харесат на масовата аудитория" - обяснява намеренията си Андреа пред Нина Никол, съобщава signal.bg

По повод обявения преди време проект за дует, изпълнителката не влиза в подробности, но подсказва, че няма да се реализира този сезон.

"Има още време за дуета, работи се по него. А аз съм забелязала, че по нещо, по което много време се работи, стараят се хората, които работят по него, наистина резултатът си заслужава" - коментира изпълнителката и пояснява: "Така, че очаквайте до лятото наистина много изненади от мен, остана още мъничко".

След видеото към "На екс", на ход е ново, в което ще я видим, ако не в розова светлина, то поне с розов цвят на косите. "Съвсем скоро ще заснема клип специално с този цвят, сигурно ще бъде още по-розов, ще видим" - казва Андреа.