Бившата външна министърка и настояща евродепутатка Надежда Нейнски е бясна на в. "168 часа", който сензационно обяви, че малката й дъщеря Нина се е сгодила за дългогодишния си приятел Давиде Понтони.

Нина учи архитектура в Милано и именно там се запознала с италианското гадже. Двамата карали ски в европейските курорти през зимата, а лятото обикаляли нашето Черноморие. Пленен от красивата си приятелка, Давиде дори започнал да изучава български, а във Фейсбук написал, че харесва майка й Надежда и Синята коалиция, твърди "168 часа", пише blitz.bg.

Още същия ден обаче в. "24 часа", който е издание на същата вестникарска група, публикува опровержение на г-жа Нейнски, в което се казва: "Нина никога не се е сгодявала. Тя отдавна се е разделила с Давиде Понтони, който също е студент в Милано."

Майката твърди също, че бъдещата архитектка е много амбициозна и заляга над учебниците. Тя се гордее, че още в първите години на следването си Нина стажува по 10 часа на ден в ателието на един от най-големите италиански архитекти Стефано Боери.

Голямата дъщеря на Надежда - Виолета, е психолог и живее в София. Навремето тя учеше в Швейцария в най-елитното училище в света "Льо Розе", но не успя да го завърши.

Милионерът-емигрант Койчо Белчев, който съдейства за отпускането на стипендии на наши деца там, наскоро заяви в интервю: "Дъщерята на Надежда Михайлова също беше в това училище, но ние я върнахме, защото не беше успешна. Тя не учеше, а аз я вкарах там на стипендия. И като не прояви качества, трябваше да я върнем. Стипендията е около 100 000 евро на година."