Мис България 2010 Ромина Андонова и футболистът на „Левски” Дарко Тасевски бяха избрани за Най-актуалната светска двойка в класация на „Станция Нова.”

Двамата наистина са непрекъснато в устата на клюкарите в столицата. Може би защото отдавна толкова красива и стилна софиянка не беше ставала Мис България, а македонецът е едно от най-класните остриета на най-популярния български отбор сините, пише monitor.bg.

Какво по-естествено от това такава връзка да предизвика интерес. Хубавата Ромина е завършила специалност Графичен дизайн в Професионална гимназия по полиграфия и фотография. Сега учи Биология в СУ „Св. Климент Охридски”. Тренира бокс и предупреждава за това най-нахалните фенки на Дарко. По-умно е да не му се нахвърлят в нейно присъствие. Тренирала е също карате и волейбол.

*Дарко и Ромина (Снимка: сп. Максимум)

- Ромина, как ти се вижда това, че с Дарко Тасевски бяхте избрани за Най-актуалната светска двойка?
- Не исках имената ни да бъдат спрягани като светска двойка. Оценявам обаче, че хората са ни приели като такива и са ни сложили на първо място като най-актуалните.

- Защо така упорито криеше връзката ви ? Откога сте заедно всъщност?
- От една година. Никой не би искал личният му живот да става обществено достояние, Дарко също не е човек, който да разкрива подробности около себе си, с кое момиче е. А и ние бяхме още в началото на връзката си, когато се заговори за това. Не сме от тези, които днес обясняват, че са заедно, утре, че не са. Не искам да досаждам на хората със себе си. Сега, когато връзката ни е сериозна, когато смятаме да разчитаме един на друг, я обявихме. Наистина се старах да я крия, да не коментирам. Когато си актуален обаче няма как да скриеш нещо такова, предвид факта, че в България хората това ги интересува най-много. Не ги интересува какво е постигнал човек, какво прави, а каква интрига, какво пикантно има около него.

*Дарко Тасевски (Снимкa: Иван Бъчваров, Sportal.bg)

- Това го има навсякъде...
- Да де, ама съм сигурна, че в България повече наблягат на него. Тук това е засилено. И се пишат откровени глупости. Последното, което бях прочела, е, че някой ми е откраднал бельото. Това наистина беше безумно. Пишат непрекъснато, че Дарко ми бил шута, че аз съм го зарязала заради друг човек. На нас това се отразява доста зле, защото нещата, които се пишат тук, се препечатват и в Македония. Не е приятно, защото там имат други разбирания, повечето неща, които се пишат в тяхната преса, са истина, а когато прочетат нещо такова, хората му вярват, приемат такава глупост сериозно. Когато една връзка е спокойна, се измислят небивалици, за да стане по-интересно.

- Да чакаме ли сватба?
- Ако даде Господ, никога не се знае. Всичко е въпрос на време. Категорично не сме планирали сватба, не сме и мислили за това. И двамата сме достатъчно млади и амбициозни, за да действаме в своите си сфери.

*Снимки: сп. Булка

- Готви ли една Мис България на гаджето си?
- Да, напоследък се специализирах в готвенето на пиле „Жулиен”. Дарко много обича и омлети. Не съм правила някакви чудеса в кухнята, но се справям. Не можех да готвя, но често звъня от магазина, за да питам мама какви продукти да купя, после от кухнята, за да каже кое и как да сложа. Така се научих.

- Как си представяш следващите си 10 години?
- Винаги съм се чудила как да отговоря на този въпрос, защото съм такъм човек, че никога не знам какво ще ми се случи след няколко дни. И в образованието не съм постоянна. Прехвърлям се от специалност на специалност, учила съм за три години три различни неща, спортовете ми са съвсем различни, така че наистина не знам след две години на каква вълна ще съм, на каква емоция. Аз съм преди всичко много емоционален човек и съм на настроения. Представяла съм си се като успешна жена, постигнала много ­семейство, деца, съвсем нормални неща, не съм си представяла да летя в Космоса.



- Попитах, защото вярваш в силата на мисълта да твори реалност, изчела си доста литература по въпроса.
- Да, много... Като започнем от „Тайната”, до „Подсъзнанието може всичко” на Джон Кехоу. Наистина съм чела много такива книги, защото винаги ми е била интересна психологията, начинът на мислене на хората, функционирането на мисълта. Сега вече се замислям дали да не уча психология.

- Силата на мисълта помогна ли да станеш Мис България?
- Да, представих си всичко предварително. Всяко едно движение съм го направила предварително на ум как трябва да мина, къде трябва да застана, как да се усмихна. Тези неща са изключително важни. Винаги още преди да съм излязла, си представям, че всичко е свършило добре, както съм искала.



- Защо учиш биология?
- Интересно ми е. В основното училище ми беше един от най-силните предмети. Винаги съм я възприемала като някаква фантастика, защото нещата, които се случват в нашия организъм, са неописуеми. Човек не може да си представи, че е възможно такива неща да се случват. Има логика във всичко, което се случва, и е страхотно. Било ми е приятно, когато се готвех за медицинския факултет, да мога да отговарям на въпросите на мои приятелки. Това още повече е засилвало любознателността ми.

- Имаше ли и неприятни преживявания на конкурса „Мис България“?
- Да, когато водещата Деси Тенекеджева ми облече роклята на репетиция. В последния момент я видях с моята рокля, тази, с която аз избрах да се представя на церемонията. Предвид цялото напрежение това ми дойде повече. Доста емоционално го преживях. Веднага хукнах натам, където са дрехите, и установих, че тя наистина е взела моята рокля. Всяко зло е за добро. Облякох друга, която ми стоеше по-добре. Може да ми е била на късмет.

*Снимка: Bulphoto

Вижте фотогалерия:

Мис България 2010 - Ромина Андонова

Дарко Тасевски с нова придобивка - автомобил ''Nissan GT R''

Вижте видео:


Снимка(водеща): Bulphoto