Въпреки че непрекъснато парадира с перфектните си семейни отношения, Венета Райкова никак не се разбира с родната си майка.

За да не навреди на обществения си имидж, водещата от години прикрива факта, че изобщо не е близка с родителката си. Двете поддържат формално любезни отношения и ограничават срещите си само по празнични поводи и рождени дни.

Изключително силната връзка, която почти винаги има между всяка майка и дъщеря, не е налице при нахаканата блондинка и родителката й. Заради лошия си нрав Венета Райкова е далеч от представата за грижовна и съвестна дъщеря и вместо да уважава майка си, непрекъснато я хока и критикува, пишат от kliuki.bg.

Заради хладните им отношения Мис „Горещо” се грижи изцяло сама за сина си Патрик, който е лишен от възможността да прекарва повече време с баба си. В момента майката на Венета отдава цялото си внимание на втория си внук Борис, който е дете на сина й и се пада племенник на водещата. Това развило ревност от страна на Райкова, която чувствала пренебрежението на майка си към Патрик.

„Може да пренебрегне мен, но не и собствения си внук!” – фучала пред Тишо Венета Райкова, която през път и над път разправя колко добра и грижовна майка е.