Артистичното семейство Дони и Нети за пореден път ни смаяха, като обявиха, че към края на годината ще заведат новороденото си бебе в Индия, за да го посветят в будизма.

Дотогава щерка им Лилия ще е на най-много 8 месеца. Това обаче изобщо не притеснява майката и таткото за далечното приключение, пише blitz.bg.

Детето щяло да пропътува с родителите си пътя до град Дарамшала, а свещенодействието щяло да се извърши в най-големия тамошен храм.

Този ритуал замества кръщенето в православните български семейства. След това мама Нети, татко Дони и малката Лилия щели да прекарат 7 дни в един от манастирите в Шечен.

Целта им е да се срещнат и да погостуват на своя духовен наставник. Интересно дали ще пушат опиум, какъвто е обичаят там?!

Посвещаването в будизъм е поредната снобария на семейството по отношение на дълго очакваната им първа рожба. Преди няколко месеца, когато се разбра, че ще се сдобият с наследник, те шумно оповестиха, че вероятно ще го кръстят Гагарин, тъй като бебокът е заченат на морето на 20 юли и се очаква да се появи на бял свят на 12 април - Деня на космонавтиката.

*Нети и Дони (Снимка: Bulphoto)

Ще е момче, установиха тогава шаманските методи, на които се подложи светската двойка в предаването "На кафе".

Изчисленията били направени според възрастта на майката и деня, в който е заченато бебето. Именно заради това Дони си заплю фамилията на първия човек летял в Космоса.

Лекарите били 50 на 50 в предположенията за пола. Дони каза, че "новият главен герой" в живота им е планиран абсолютно точно. Досега той се е дърпал за деца, но решил да се излекува от егоизма си.

Другата екстравагантност на артистичното семейство бе, че Нети се готвеше да ражда в домашни условия.

В крайна сметка бебето се появи на бял свят в болница и излезе не момче, а момиче, което избърза с близо 2 седмици, като се роди на 29 март, а не на 12 април, както бе според термина.

Вижте видео:

Снимка (водеща): сп. Story