Източници на британските таблоиди твърдят, че разполагат с информация, според която принц Уилям и Кейт Мидълтън не са подписвали предбрачно споразумение.

Хора от двореца издали пред медиите, че младоженците не са сключвали договор, който гарантира запазването на богатството на Негово височество или титлата на новоизлюпената херцогиня на Кеймбридж, ако се стигне до развод, пише bliasak.bg.

„Слуховете тръгнаха от това, че в последно време браковете на членовете на кралското семейство не се оказват никак трайни. Клюките носеха, че Уилям е бил посъветван да подпише предбрачен договор, но той отказал. Това обаче категорично не е вярно, обмислянето на подобен договор въобще даже не е било на дневен ред“, кълне се източник на британската преса.

Припомняме ви, че наскоро немски таблоид обяви, че разполага с клаузите на таен предбрачен договор, който принц Уилям и Кейт Мидълтън били сключили преди известно време. Според информацията на медията в случай на развод ощетена във всички случаи ще бъде Кейт.

„Ако се стигне до раздяла, тя ще изгуби попечителството над децата, ако с Уилям имат такива. Кейт ще трябва да се откаже и от всички благороднически титли, които ще получи от кралицата. Тя няма да има право да живее в никоя от кралските резиденции и няма да получи и едно пени от състоянието на съпруга си, оценено на 13 милиона британски лири и което ще се увеличи на 325 милиона след смъртта на Кралицата“, обяснил запознат със ситуацията.

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимки: Getty Images/ Guliver