Все повече скандални подробности за вечерното парти след сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън излизат наяве.

Въпреки че предвидливият младоженец накарал гостите си да подпишат споразумение, че няма да разгласяват нищо от случващото се зад стените на Бъкингамския дворец, някои от купонджиите не се сдържали да разкажат как е преминала вечерта.

„Цялата тронна зала беше превърната в нощен клуб. В средата беше разположен кръгъл бар, който предлагаше любимите питиета на принцовете – шампанско, най-разнообразни коктейли, сред които мохито и така нареченото Crack Baby (комбинация от водка, сок от пасифлора, малинов ликьор и шампанско – б.р.)“, разказал един от гостите, пише bliasak.bg.

„Уилям и Кейт откриха дансинга с първия си танц – певицата Ели Гулдинг изпълни за тях своята версия на песента на сър Елтън Джон "Your Song". Двамата танцуваха близо един до друг, но не прекалено. Младоженците бяха толкова притеснени, че издържаха едва около 30 секунди, преди да помолят изпълнителката да вдигне градуса с нещо по-бързо. Тя запя парчето от филма „Брилянтин“ "You're The One That I Want", а двамата започнаха да подскачат и да пеят за радост на всички гости, които бурно ги аплодираха. На края на песента се прегърнаха и по усмивките им си личеше, че са страшно щастливи. Направо бяха страхотни!“, не скрил възторга си друг от гостите.

Въпреки че много се забавлявали, Уилям и Кейт се отпуснали чак когато Чарлз, Камила, принцеса Анна и мъжът й си тръгнали.

„Булката си свали жилетката, с която се беше покрила, и отиде да танцува с приятелите си от университета. Всички се забавляваха много на дансинга, но принц Хари доказа, че е най-големият купонджия. Освен с щурите му танци върху первазите на прозорците, ще го запомним и с това, че се метна от сцената върху хората.

По едно време го видяхме на пода, може би се беше спънал. А веднъж за малко да пребие и новата си сестра – така рязко я завъртя, че тя едва се задържа на крака“, разказал мъжът.

„Към два часа сервираха закуската, която Хари беше поръчал за тези, които останат до късно. Уилям и Кейт се оттеглиха, но останалите гости продължиха да купонясват. Към 3 часа подпийналите Хари, Челси Дейви, Пипа Мидълтън, принцесите Беатрис и Южени(Евгения) и останалите се измъкнаха от двореца и пренесоха партито в хотел „Горинг“, издал гостът на кралската сватба.

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Вижте видео: